Superbrzi internet, TV, fiksna telefonija...

Kompanija TRION TEL d.o.o. je osnovana 2015. godine i jedan smo od najmlađih pružalaca internet servisa na području BiH

0
Korisnika
0 K
Optičkog kabla
0
Usluga

Svojim iskustvom, znanjem i tehničkim resursima u mogućnosti smo odgovoriti na sve telekomunikacione izazove i probleme sa kojima se susreću korisnici.

Izuzetna pouzdanost

Zbog toga možemo da Vam ponudimo izuzetnu pouzdanost i veliku brzinu internet servisa, mogućnost povezivanja svih Vaših udaljenih lokacija, sisteme zaštite prenosa podataka, kvalitetnu mrežnu opremu, antivirusnu zaštitu, tehničku podršku i profesionalni konsalting pri utvrđivanju Vaših stvarnih potreba.

0%
Superbrzi internet
0%
Povezivanje lokacija
0%
Optička mreža
0%
Multimedia
0%
Antivirus zaštita

Misija Vizija

U proteklih par godina izgradili smo vlastitu telekomunikacionu infrastrukturu, čiju okosnicu čine savremeni optički vodovi na teritoriji Banjaluke. Naš sistem prenosa podataka počiva na izuzetno pouzdanoj mrežnoj i serverskoj infrastrukturi najpoznatijih svjetskih proizvođača. Zbog sigurnosti i pouzdanosti komunikacije, za naše klijente smo obezbijedili nekoliko potpuno nezavisnih internet linkova prema svijetu, koji obezbjeđuju nesmetanu komunikaciju čak i kada je neki od tih linkova u prekidu.

Superbrzi internet

Optički i do 1000/200 Mbps

Ekskluzivna TV-a

HD i 4K kanali

Spojene usluge

TV+Internet+Telefon

Društevno odgovorno poslovanje

TRION TEL uslugu interneta pruža obrazovnim institucijama
(vrtićima, osnovnim i srednjim školama) po cijeni od 1,00 KM
te želi pružiti podršku obrazovnim institucijama i doprinijeti
unapređenju kvaliteta obrazovnog procesa.
 Dostupnost je uslovljena tehničkim mogućnostima.

Studentima IT Fakulteta od sada je praksa omogućena i u kompaniji Trion Tel , sa kojom je krajem novembra Panevropski univerzitet potpisao sprazum o saradnji. Jedan ciklus stručne prakse obuhvata 80 radnih časova i studente će kroz zadatke voditi mentori kompanije. Trion Tel ima cilj da svoje građane spaja sa cijelim svijetom i naše studente su najdirektnije uključili u proces.

Naši partneri